رحلت جانکاه بزرگمرد انقلاب، حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی، یاردیرین امام و رهبری تسلیت باد

۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۰۰:۰۰ کد : ۹۶۵ اخبار تسلیت

" انا لله و انا الیه راجعون"

رحلت جانکاه بزرگمرد انقلاب، حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی، یاردیرین امام و رهبری که عمر پر برکت خویش را صرف حفظ و اعتلای آرمانهای انقلاب اسلامی و ایران عزیز نمود، مایه بهت و اندوه عموم ملت شریف ایران اسلامی شد. آن نستوه مبارز و مجاهد اسلام و انقلاب هماره در بزنگاه های بحران خیز معاصر، نقش بی بدیلی در عبور از بحران و ایجاد اطمینان در میان ملت داشت و با درک دقیق و نگاه عمیق خود، حافظ انقلاب و یاور رهبر فرزانه انقلاب بود.

دانشکده پرستاری و مامایی اردبیل این ضایعه دردناک را به محضر رهبر معظم انقلاب و عموم مردم شریف ایران، به ویژه دانشگاهیان تسلیت عرض نموده و از آستان احدیت برای روح بلندش، علو درجات مسئلت می نماید. یادش گرامی و راهش پر رهرو باد.

محمدعلی محمدی

رییس دانشکده پرستاری و مامایی