جلسه دفاع از عنوان پایان نامه دو نفر از دانشجویان کارشناسی ارشد برگزار شد

جلسه شورای پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی اردبیل در تاریخ ۲۱ شهریور ۱۳۹۵ راس ساعت ۱۲:۳۰ در محل سالن شورا برگزار شد. در این جلسه دو نفر از دانشجویان کارشناسی ارشد با موفقیت از عنوان و خلاصه پروپوزال خود دفاع کردند.

در ابتدا خانم دلشاد آقامحمدی دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری مراقبت های ویژه از عنوان پایان نامه خود دفاع کرد و عنوان وی به شرح زیر تصویب شد:

‌‌عنوان: بررسی وضعیت همکاری پزشک و پرستار و ارتباط آن با استقلال حرفه ای پرستاران بخشهای مراقبت ویژه مراکز آموزشی درمانی شهرستان اردبیل

‌در ادامه خانم سولماز ارشادی فرد، دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری داخلی-جراحی از عنوان پایان نامه و اهمیت انجام آن دفاع نمودند که با موفقیت مورد تصویب اکثریت اعضای شورای پژوهشی دانشکده قرار گرفت. عنوان مصوب وی به شرح زیر است:

عنوان: مقایسه تاثیر دو راهبرد یادگیری ویدئوکست سخنرانی و جزوه آموزشی بر یادگیری و رضایت دانشجویان پرستاری ‌

در ادامه این جلسه تصمیماتی در خصوص تغییر در ابزار جمع آوری پایان نامه یکی از دانشجویان اتخاذ شد.