معرفی انجمن های علمی پرستاری و مامایی

۱۰ شهریور ۱۳۹۵ | ۰۰:۰۰ کد : ۴۱۱ اخبار
انجمن های علمی پرستاری مامایی با حضور معاون محترم دانشجویی- فرهنگی در دانشکده پرستاری مامایی به طور رسمی افتتاح گردید.

گزارش افتتاحیه انجمن علمی پرستاری و مامایی در دانشکده

در این افتتاحیه که با حضور اساتید و اعضای محترم هیات علمی دانشکده و دانشجویان رشته های مختلف در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۳۹۵ برگزار شد، پس از خیر مقدم گویی سرپرست دانشکده پرستاری مامایی و بیان دیدگاه نسبت به انجمنهای علمی و فرهنگی و سخنرانی معاون محترم دانشجویی فرهنگی دانشگاه، ضمن قدردانی از همّت و پشتکار دانشجویان فعال، افتتاح چنین انجمنهای علمی دانشجویی را نشانه رشد و بالندگی و شکوفایی و نوآوری دانشجویان پر تلاش دانسته استقبال و حمایت آن معاونت را از اینگونه فعالیتهای علمی فرهنگی اعلام نمودند. در ادامه این مراسم از لوگوی انجمن علمی پرستاری مامایی نوسط معاون محترم دانشجویی فرهنگی و سرپرست دانشکده رونمایی شد.

آخرین ویرایش۱۰ شهریور ۱۳۹۵