جلسه هماهنگی برگزاری آزمون پایان ترم نیمسال دوم تحصیلی ۹۷-۹۶

جلسه هماهنگی برگزاری آزمون پایان ترم نیمسال دوم تحصیلی ۹۷-۹۶

در این جلسه که با حضور دکتر ناصر مظفری معاون محترم آموزشی دانشکده برگزار شد ضمن مرور قوانین و مقررات بر هر چه بهتر و باکیفیت تربرگزار شدن آزمون پایان ترم تاکید شد همچینین مقررگردید که موارد انضباطی مرتبط با آزمونها از طریق بنر و سایت و همچنین اعلام در روز آزمون به اطلاع دانشجویان رسانده شود. و مقررگردید در صورت مشاهده تخلف آموزشی و امتحانی برابر مقررات با دانشجویان برخورد شود. اهم موارد انضباطی به شرح ذیل خواهد بود.

1. ) توجه به کلیه اطلاعیه‌های آموزشی، تاریخ وساعت دقیق هر امتحان درطول مدت برگزاری امتحانات

تبصره: عدم شرکت یا تاخیر در حضور در آزمون به دلیل آگاه نبودن از زمان و محل برگزاری آزمون به هیچ وجه موجه نمی‌باشد.

1. ) حضوربه موقع درجلسه آزمون (حداقل نیم ساعت قبل ازشروع هر آزمون درمحل آزمون و براساس شماره تعیین شده روی صندلی مربوط جایگیری شود).

تبصره ۱: دانشجویان ملزم می باشنداز همراه آوردن کیف، کتابها، یادداشت‌های مرتبط، موبایل در جلسه آزمون خودداری نمایند.

تبصره ۲: دانشجویان در هنگام برگزاری آزمون به هیچ عنوانی اجازه خروج از محیط آزمون را ندارند.

همراه داشتن کارت دانشجویی الزامی است (حضور و غیاب فقط براساس کارت دانشجوئی صورت
می‌پذیرد).

1. ) همراه داشتن تلفن همراه و ساعت هوشمند حتی بصورت خاموش و کلیه وسائل الکترونیکی دیگر، در جلسه امتحان تخلف محسوب خواهد شد.
  2. ) استفاده از هرنوع یادداشت و یا جزوه درجلسه آزمون ممنوع است.
  3. ) رعایت سکوت به هنگام برگزاری آزمون و هنگام ترک جلسه امتحان ضروری است.
  4. ) همراه داشتن وسایل و لوازم التحریر شخصی واستفاده نکردن از ابزار دیگران. رد و بدل کردن ماشین حساب تخلف محسوب می‌شود و همراه داشتن ماشین حساب قابل برنامه‌ریزی فقط با نظر استاد درس مجاز می‌باشد.
  5. ) نپرسیدن سؤالات نامعقول و هدفدار از استاد
  6. ) تجمع نکردن بیرون درب مکان برگزاری امتحان
  7. ) با موضوع تقلب در امتحانات به شدت برخورد خواهد شد. برخی از مصادیق تقلب به شرح زیر است:
  • داشتن کارت دانشجویی جعلی یا کپی گرفته شده.
  • استفاده از هرگونه نوشته، یادداشت، جزوه و کتاب غیرمجاز
  • رد و بدل کردن هرگونه نوشته با سایر دانشجویان و ارسال پاسخ بصورت پیامک برای فرد فرستنده و گیرنده تقلب محسوب خواهد شد.
  • نگاه کردن از روی ورقه امتحانی دانشجوی مجاور و یا نشان دادن ورقه به وی.
  • نوشتن هر گونه اطلاعات بر روی دست یا لباس، و لوازم تحریر.
  • برهم زدن نظم جلسه امتحان، عدم نشستن در محل تعیین شده و هرگونه مشاجره با مراقبین.
  • خروج و بازگشت غیرمجاز به جلسه امتحان
  • فرستادن شخص دیگری به جای خود.