آزمون جامع مامایی (فینال مامایی) در بیمارستان آموزشی درمانی علوی و مرکز بهداشت شهید سیدحاتمی برگزار شد

آزمون جامع مامایی (فینال مامایی) برای فارغ التحصیلی دانشجویان کارشناسی ورودی 1399از مورخه 17شهریور لغایت 21شهریور 1403 در مرکز آموزشی درمانی علوی و مرکز بهداشتی شهید سید حاتمی با حضور فعال اعضا محترم گروه مامایی انجام شد .امتحان جامع مامایی یک آزمون برای تعیین صلاحیت بالینی دانشجویان مامائی می باشد که در محیط بالینی با بیمار واقعی انجام می پذیرد و دانشجو ی مامایی در صورت احراز شرایط لازم موفق به اخذ مدرک کارشناسی مامائی و بعدا مجوز مطب و....می شود . این آزمون با مشارکت تمامی اساتید و مربیان در طی 3 روز انجام گرفت.  ریاست دانشکده و معاون آموزشی دانشکده با حضور در مرکز آموزشی درمانی علوی از روند  برگزاری آزمون بازدید کردند. در این دیدار ریاست دانشکده ضمن تقدیر از زحمات اساتید و همکاران بخش و اتاق زایمان پیشنهاداتی جهت ارتقای کیفیت آموزش بالینی ارایه نمودند.