برگزاری جلسه اعتباربخشی درونی گروه پرستاری داخلی جراحی در دانشکده پرستاری و مامایی اردبیل

گزارش اعتباربخشی درونی گروه آموزشی پرستاری داخلی جراحی با حضور ریاست دانشکده و معاون آموزشی و اعضای هیئت علمی گروه پرستاری و کارشناس  EDO دانشکده پرستاری و مامایی انجام گرفت. در این جلسه دکتر مظفری ضمن تشکر از زحمات کارشناسان و اعضای گروه  به ضرورت و اهمیت  ارتقای مداوم فرایند های آموزشی و به روز نگهداشتن آن تاکید  نمود. ایشان عملیاتی نمودن سنجه های  اعتبار بخشی در همه حوزه ها را مورد تاکید قرار دادند و در آن مسیر حمایت خود را از مدیر گروه و EDO  اعلام نمودند. سپس گزارش کارهای انجام شده  ارایه و نظرات اعضا برای بهتر شدن و ضعیت ارایه گردید.