جلسه دفاع خانم روشنک افتخار اردبیلی تحت عنوان مقایسه تاثیر دوروش واقعیت مجازی و مولتی مدیا بر میزان اضطراب و استرس همراهان بیمار تحت آنژیوگرافی در مرکز آموزشی درمانی شهر اردبیل
جلسه دفاع نهایی از پایان نامه دانشجو روشنک افتخار اردبیلی، دانشجوی کارشناسی ارشد مراقبت ویژه 97 با عنوان " مقایسه تاثیر دوروش واقعیت مجازی و مولتی مدیا بر میزان اضطراب و استرس همراهان بیمار تحت آنژیوگرافی در مرکز آموزشی درمانی شهر اردبیل " روز چهارشنبه، 27 دیماه 1402 با حضور اساتید راهنما و مشاور، داوران و اعضای شورای پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.
این پایان نامه به روش کارآزمایی بالینی دو و کور و مداخله ای انجام شده است. دکتر ناصر مظفری به عنوان استاد راهنما و دکتر محمد علی محمدی به عنوان استاد مشاور هدایت پایان نامه را بر عهده داشتند. خانم روشنک افتخاراردبیلی در خصوص پایان نامه خود گفتند: این مطالعه را با هدف یافتن موثرترین ابزار جهت کنترل اضطراب و استرس خانواده بیمار که به علت بستری شدن بیمارشان دچار واکنش آشفتگی و نوعی بحران می شوند انتخاب کرده اند.
نتایج حاصل از پایان نامه، به مقایسه دو ابزارمولتی مدیا و واقعیت مجازی در پخش محتوای آرام بخش با رویکرد انحراف فکر پرداخته و نشان داد هر دو ابزار در کنترل و کاهش اضطراب و استرس همراهان بیمار نقش مثبت دارند ولی مولتی مدیا در مقایسه با واقعیت مجازی موثر تر عمل میکند. با توجه به دسترسی آسان ، ویژگی اشتراک پذیری بیشتر و مدیریت منابع وهمینطور تجهیز بودن بیشتر بیمارستان ها به تلویزیون وپروژکتور پخش محتوا، استفاده از این ابزار در مراکز درمانی می تواند رویکرد مثبتی در پیشگیری از شیوع استرس و اضطراب در مددجویان ارائه نماید.
نظر شما :