مراسم گرامیداشت روز پرستار و روز اتاق در سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید.

بمناسبت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار  مراسم با شکوهی با حضور پرشور دانشجویان ، اساتید و مسولین دانشگاه در سالن شهید مدافع حرم دهقان نیا برگزار گردید. در این مراسم دکتر ناصر مظفری ضمن خیر مقدم و تبریک به حضار، پرستاری را از حرفه های لازم و ضروری برای هر جامعه ای دانستند که خدمات آن مرز و رنگ نمی شناسد و پرستاران با تخصص و هنر خود در لحظه های نیازمندی و تنهایی مددجویان حضور می یابند تا نشان دهند مراقبت از بهترین گوهر هستی ارزش آن را دارد که فداکاری نمایند و از آن جهت رفتار و منش حرفه ای پرستار یک رفتار و اخلاق جهانشمول باید باشد که در قالب خدمات تخصصی و رفتار و اخلاق حرفه ای  ارایه گردد. این جشن با برنامه های متنوع و شاد ومشارکت و اجرای دانشجویان در یک  فضای صمیمی  برگزار گردید.