جلسه کمیته اعتباربخشی

جلسه کارگروه اعتباربخشی دانشکده در روز چهار شنبه مورخه 14/4/1402 در سالن جلسات دانشکده برگزار گردید.

ریاست دانشکده ضمن خوشامدگویی و تبریک عید غدیر به حاضرین در جلسه، به اهمیت اعتباربخشی و ثبت مستندات فعالیتهای انجام شده در گروه های آموزشی تاکید نمودند.

در ادامه دکتر رجب دشتی کلانتر ، مسئول دفتر توسعه آموزش (EDO) ضمن تقدیر و تشکر از حاضرین  در خصوص اجراء و پایش برنامه های عملیاتی و همچنین به منظور ایجاد هماهنگی و پایش برنامه اعتباربخشی، دستورالعمل های اعتباربخشی را درحضور حاضرین مطرح و نسبت به آمادگی و برآورد انتظارات درسنجه ها و استانداردهای اعتباربخشی موسسه ای مورد بحث و بررسی قرار داده و توضیحات لازم را ارائه نمودند. اجرای شیوه نامه فرایند یاددهی- یادگیری و توجه ویژه به تقویم آموزشی شیوه نامه را مهم برشمرده و بر انطباق آن  با برنامه های اعتباربخشی تاکید داشتند.

در پایان جلسه به منظور هماهنگی و آمادگی برای ارزیابی بیرونی اعتباربخشی موسسه ای و اعتباربخشی برنامه ای پرسش و پاسخ در جهت رفع ابهامات صورت گرفت.