تقدیر از مربیان بالینی

تقدیر از مربیان بالینی

جلسه ریاست، معاون آموزشی و مدیران گروه های آموزشی با مربیان بالینی، به منظور تقدیر از آنان و هماهنگی بیشتر در جهت ارتقاء کیفیت آموزش بالینی در روز چهار شنبه مورخه 11/3/1402 در سالن جلسات دانشکده برگزار گردید.

دکتر مظفری ریاست دانشکده ضمن خوشامدگویی به حاضرین در جلسه، درخصوص اهمیت وجایگاه مربیان بالینی در آموزش و استفاده از مهارتهای لازم درآموزش و اخلاق و پوشش حرفه ای مربیان و دانشجویان بیان نموده و به بررسی مسائل و مشکلات موجود در مراکز درمانی وآموزش در بالین پرداختند.

در ادامه نظرخواهی از مربیان بالینی به عنوان بدنه اصلی آموزش بالینی در خصوص چگونگی افزایش تعاملاو ارتقاء وضعیت آموزش بالینی صورت گرفت.

دکتر عقیل حبیبی، معاونت آموزشی دانشکده، ضمن تقدیر و تشکر از حاضرین  در خصوص اجرای برنامه های کارآموزی گروه های آموزشی، با تاکید به اجرای صحیح برنامه کارورزی با اهداف آموزشی، توضیحات لازم را ارائه و به سوالات مطرح شده توسط مربیان بالینی پاسخ دادند.

همچنین دکتر رجب دشتی کلانتر مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده، در خصوص جشنواره های شهید مطهری و اتا و ایده ه های خلاقانه توضیحاتی را رائه نمودند.

در پایان از زحمات مربیان بالین در سالهای آموزشی 1400-1401 تقدیر بعمل آمد.