نشست مشترک همکاری های علمی، دانشکده پرستاری و مامایی با دانشگاه محمدعلی جناح کراچی پاکستان

۰۵ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۴ کد : ۲۴۴۲۴ اخبار

در راستای بین المللی سازی دانشگاه، جلسه مشترک همکاری های علمی و تبادل دانشجو در اتاق ریاست دانشکده پرستاری و مامایی با حضور مسولین دانشکده، معاون آموزشی دانشگاه، مدیر بین الملل دانشگاه و پروفسور عظیم کامران رئیس دانشگاه محمدعلی جناح کراچی پاکستان روز یکشنبه مورخه 21/12/1401 برگزار گردید.

در این جلسه دکتر مظفری رئیس دانشکده پرستاری و مامایی ، دکتر حبیبی معاون آموزشی و دکتر شمشیری مسول روابط بین الملل دانشکده ضمن خوشامدگویی به ارایه گزارش پرداختند. دکتر مظفری به توانمندی های آموزشی و پژوهشی دانشکده  پرداخته  و با بیان برنامه های توسعه ای دانشکده از جمله  طراحی ساختمان جدید دانشکده پرستاری و مامایی با زیر بنای 12000 متر مربع با نگاه به آینده و بین المللی  سازی به حضور اعضای هیات علمی توانمند و همچنین وجود 4 رشته کارشناسی و 5 رشته کارشناسی ارشد اشاره نمودند. همچنین ایشان از راه اندازی کارشناسی ارشد سالمندی و  مقطع دکتری پرستاری در 1405 برای تکمیل پازل آموزشی خبر دادند. در ادامه دکتر قبادی معاون آموزشی دانشگاه نیز رشته پرستاری و مامایی را جزو رشته های جهانی دانسته  ونیاز به آنها را همیشگی بیان نمودند و با اعلام اینکه کوریکولوم های آموزشی پرستاری و مامایی مطابق با آخرین تغییرات جهانی و با استفاده از منابع اصلی در ایران تدریس می شوند به آمادگی دانشگاه و دانشکده اردبیل برای همکاری های مشترک علمی و فرصت های مطالعاتی فی مابین اشاره نموده و از پذیرش دانشجو در مقطع ارشد پرستاری و مامایی استقبال نمودند. نماینده دانشگاه محمدعلی جناح کراچی پاکستان نیز ضمن ابراز خشنودی از حضور در دانشگاه اردبیل به بستر مناسب برای رشد و شکوفایی و تبادل اطلاعات علمی و آموزشی اشاره نمودند. پروفسور عظیم کامران، همچنین ازتعاملات بیشتر در حوزه تبادل دانشجو و اساتید بین دودانشگاه استقبال نمودند. در پایان جلسه پروفسور کامران عظیم  رئیس دانشکده علوم حیاتی محمد علی جناح پاکستان از امکانات دانشکده بازدید بعمل اوردند.

آخرین ویرایش۰۵ فروردین ۱۴۰۲