جلسه انجمن علمی دانشکده پرستاری و مامایی

جلسه انجمن علمی دانشکده پرستاری و مامایی

نشست انجمن های علمی دانشکده 19/7/1401 با حضور دکتر مظفری ریاست دانشکده و دکتر حبیبی معاون آموزشی و نماینده معاونت فرهنگی دانشجوییدر انجمن های علمی  و کارشناس گروه و دبیران انجمن های علمی در دفتر ریاست برگزار گردید. دراین جلسه ریاست  دانشکده ضمن خیر مقدم به دبیران انجمن علمی ، در راستای اهداف و برنامه های انجمن علمی دانشکده مواردی را مطرح کردند ایشان ضمن حمایت از انجمن علمی دانشجویان برای پیشبرد و هدف در دانشکده تاکید کردند و از دانشجویان خواستند برنامه سالیانه و  چهار ساله با هدف ایجاد رفتار حرفه ای طراحی  و با جذب همه دانشجویان به فعالیت های علمی و حرفه ای  حرفه مندی را نهادینه نمایند. همچنین یکی از موضوعاتی که بیشتر مورد تاکید بود حوضه کار آفرینی بود که دغدغه دانشجویان هست بحث شدکه دانشجویان بتوانند از دانش و تجربیات خود علاوه بر پرستاری درر شته های دیگر هم به کار ببرند. دکتر حبیبی هم ضمن تاکید به دانشجویان درخصوص مطالعه دقیق آئین نامه و صورت جلسات انجمن های علمی اظهار داشتند دانشجویان مطالبه گر بوده و خواسته ای خود را به دانشکده و مسئولین اعلام نمایند. و ایشان از دانشحویان درخواست کردند دانشجویان انجمن علمی باید زمینه تعامل اساتید با دانشگاه را فراهم سازند. برنامه ریزی دقیق و موثر در خصوص برگزاری کارگاهها را با هماهنگی و نظارت دقیق  دانشکده و مسولین برگزار نمایند. و در آخر جلسه درخواست  برنامه ریزی دقیق در خصوص کارگاهها و مراسمها ، فعال بودن دانشجویان و مطالبه گر بودن  دانشجویان انجمن علمی به دبیران علمی یادآوری و درخواست گردید.