جلسه کمیته مشورتی دانشجویی دفتر توسعه آموزش دانشکده با حضور معاونت آموزشی و مدیران محترم EDC وتحصیلات تکمیلی دانشگاه

جلسه کمیته مشورتی دانشجویی دانشکده با دستور کار قبلی روز سه شنبه مورخه 3/8/1401 در سالن جلسات دانشکده با حضوردکتر مظفری،  معاون آموزشی ، مسئول کمیته مذکور و مدیر دفتر توسعه دانشکده و اعضای کمیته مشورتی دانشجویی ، نمایندگان کلاسها برگزار گردید.

با توجه به اهمیت آشنایی دانشجویان با قوانین و تغییرات کوریکولومی، بررسی وضعیت موجود وبه منظور ایجاد هماهنگی و هم اندیشی در بهبود و کیفیت آموزش در دانشکده پرستاری و مامایی این جلسه برگزار گردید. ادامه جلسه با حضور دکتر قبادی معاونت آموزشی دانشگاه و مدیران EDC وتحصیلات تکمیلی دانشگاه همراه شد. معاونت آموزشی ضمن تاکید بر نظم و انضباط از پیگیری ساختمان جدید دانشکده توسط ریاست دانشکده تشکر کرده و حل خیلی از مشکلات مطروحه را با انتقال داانشکده ممکن دانستند.

درادامه جلسه پس از رسیدگی به مسائل و مشکلات مطرح شده توسط نمایندگان دانشجویان ، از کلاسهای درحال برگزاری بازدید و نسبت به رفع موانع و مشکلات مرتبط با آموزشی قول مساعد توسط معاونت آموزشی دانشگاه داده شد..