به طور همزمان در سطح استان اردبیل برگزار شد

آزمون پیش کارورزی رشته های پرستاری و مامایی در دانشکده های پرستاری و مامائی استان اردبیل

دومین دوره آزمون پیش کارورزی دانشجویان رشته های پرستاری و مامایی بصورت همزمان در دانشکده های پرستاری و مامایی دانشگاههای سراسری و آزاد شهرهای اردبیل، خلخال، مشکین شهر و گرمی روز سه شنبه ۲۸ شهریورماه ۱۳۹۶ برگزار شد.

ریاست محترم دانشکده پرستاری و مامایی اردبیل ضمن بازدید از این آزمون طی مصاحبه ای اظهار داشت: آموزش گروه پزشکی متفاوت از سایر رشته هاست زیرا با حیات بیماران سر و کار دارند. وی افزود بهبود و ارتقای کیفیت آموزش مستلزم ارزشیابی مداوم وضعیت موجود و تقویت نقاط قوت و اصلاح نقاط ضعف است و آزمون پیش کارورزی برای دانشجویان پرستاری و مامایی استان نیز در همین راستا برگزار می شود.