گرامیداشت روز دانشجو

۱۶ آذر ۱۴۰۰ | ۰۷:۲۸ کد : ۱۷۸۵۸ اخبار تبریک
گرامیداشت روز دانشجو

16 آذر ماه هر سال یاد آور هوشیاری، مطالبه گری وحق خواهی و جانفشانی دانشجویان در دفاع  از استقلال و آزادی کشور عزیزمان است. جوانانی که امید ملت هستند و از آنجهت انتظار از آنها برای نظارت با بصیرت ، آگاهانه و هوشمندانه بر عملکرد و تصمیم گیریهای اساسی کشور در مسیرحال و آینده ایران وجود دارد . دانشجویان با تکیه بر علم و آگاهی و عمل خردمندانه با تکیه بر آرمانخواهی و عدالت وشور و شوق جوانی و بدون وابستگی تنها گروه جامعه هستند که صلاحیت رصد و مانیتورینگ فرایند های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی و زیستی و کمک به ارتقای آنها را دارند. به بهانه این روز فرخنده و همزمان با گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه اساتید با حضور در کلاس های درس ضمن تبریک روز دانشجو یاد و خاطره شهدای دانشجو را گرامی داشته و اهمیت زنده نگه داشتن چنین روز هایی را برای تفکر و باز اندیشی یاد آور شدند. همچنین ریاست و معاون آموزشی دانشکده  نیزدر کلاس های درسی حضور یافته و ضمن تبریک روز دانشجو برای دانشجویان آرزوی موفقیت و سربلندی کردند.