برگزاری دو دوره کارگاه زایمان فیزیولوژیک با همکاری معاونت های درمان، بهداشت و گروه مامایی دانشکده پرستاری مامایی

دو دوره کارگاه زایمان فیزیولوژیک از ۲۵ آبان لغایت ۸ آذر با همکاری معاونت های درمان ، بهداشت و اعضا هیات علمی مامایی دانشکده پرستاری مامایی برگزار شد.

دوره ۶ روزه کارگاه زایمان فیزیولوژیک با تدریس اعضای هسته زایمان فیزیولوژیک دانشگاه به طور جداگانه برای ماماهای معاونت درمان و بهداشت از ۲۵ آبان لغایت ۸ آذر برگزار شد. هدف از برگزاری کارگاه، ارتقا اطلاعات ماماهای شاغل در مراکز بهداشت و بیمارستان ها از نحوه مدیریت و انجام زایمان فیزیولوژیک می باشد.

مدیر گروه مامایی ضمن ابراز این خبر افزود هسته زایمان فیزیولوژیک دانشگاه سال ۱۳۹۸ با ترکیب ۶ نفره شامل دو عضو هیات علمی، مسئولین مامایی معاونت های بهداشت و درمان و دو کارشناس مامایی تشکیل و فعالیت آن آغاز شد. اعضا هیات علمی مامایی عضو هسته در برگزاری کارگاه با واحدهای معاونت بهداشت و درمان همکاری دارند.