برپایی ایستگاه سلامت به همت انجمن علمی مامایی دانشکده پرستاری و مامایی

به مناسبت روز جهانی کودک، ایستگاه سلامت به همت انجمن علمی مامایی دانشکده پرستاری و مامایی در سطح شهر برگزار گردید.
برپایی ایستگاه سلامت به همت انجمن علمی مامایی دانشکده پرستاری و مامایی

دنیای کودکان دنیای زیبایی است . دنیایی رنگارنگ مثل مداد رنگی هایشان . اگر کودکی نبود مفاهیم پدر و مادر معنایی نداشت. روز جهانی کودک بهانهایی است که به دنیای رنگارنگ کودکان توجهی داشته باشیم و بخاطر بیاوریم که ادامه راه بشریت با زندگی و تعالی کودکان پیوندناگسستنی دارد. به همان مناسبت اجمنعلمی مامایی دانشکده پرستاری و مامایی  با حمایت و تشویق مسولین دانشکده  برای ایفای نقش در یک همچنین مسیر مهمی با بر پایی ایستگاه سلامت در سطح شهر سعی در نشان دادن اهمیت سلامت کودکان نمودند. در آن برنامه  دانشجویان با بر پایی ایستگاه های مختلف ازجمله نقاشی، پذیرایی، اهدای جوایز غیر نقدی، پایش قد و وزن کودکان و مشاوره تغذیه رایگان توسط دکتر نعمتی، متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه روز جهانی کودک را ارج نهادند.

همچنین دکتر دشتی مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز با حضور در جمع دانشجویان انجمن علمی مامایی از برپایی این ایستگاه تقدیر و تشکر نمودند