پیام تبریک ریاست دانشکده پرستاری و مامایی به مناسبت سالروز تاسیس بسیج مستضعفین

در آستانه پنجم آذر ماه روز تاسیس بسیج مستضعفین توسط بنیان گذار جمهوری اسلامی شایسته است یاد و خاطره هر دو را گرامی بداریم چرا که حضرت امام با بسیج باب تفکر و اندیشه ای را باز نمودند که با ورود به آن حضور حداکثری آحاد ملت را در الگو و تمدن سازی برای نجات انسان ها و بشریت را شاهد باشیم. با تاسف تاسیس بسیج مستضعفین مصادف شد با جنگ تحمیلی و به ناچار حضور بسیجیان در دفاع از کشور و ناموس وطن باعث شد که صبغه نظامی بیشتر برجسته شده و نام بسیج تداعی جنگ و دفاع  و نظامی گری باشد در حالیکه برابر فلسفه تاسیس بنیان گذار ، بسیج شجره طیبه و درخت تناور و پرثمری است که شکوفه های آن بوی بهار وصل و طراوت و حدیث عشق میدهد که اگر ندای دلنشین تفکر آن بر کشوری طنین انداز شود چشم طمع دشمنان و جهانخواران از آن دور خواهد گردید. بسیج نیروی کارآمدی هست که با عمل خود کارآمدی را به ظهور می رساند. ولذا برهمه بسیجیان لازم و ضروری هست که از آن درخت تناور در مقابل آفات و سموم مواظبت نمایند تا خدای نکرده دست آویز و بازیچه سیاست بازان قرار نگیرد و قداست و فلسفه وجودی آن حفظ گردد. این روز و هفته مبارک را به تمامی ملت شریف و دلسوزان وطن و بسیجیان عالم و عامل  خصوصا جامعه دانشگاهی اساتید و دانشجویان تبریک و تهنیت عرض می نماییم.

دکتر ناصر مظفری

رئیس دانشکده پرستاری و مامایی