برگزاری " کارگاه چگونه ژورنال کلاب خوب برگزار کنیم؟"

۱۵ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۴ کد : ۱۶۰۱۶ اخبار
برگزاری " کارگاه چگونه ژورنال کلاب خوب برگزار کنیم؟"

کارگاه " چگونه ژورنال کلاب خوب برگزار کنیم ؟" با هدف عملیاتی نمودن همکاری بالین با اموزش و از بین بردن فاصله تئوری و عمل در مورخه 12/4/1400 روز شنبه ساعت 10تا 12 برگزار گردید. در این کارگاه ریاست محترم دانشکده ضمن تشکر از حضور اساتید و مدیران و سوپر وایزرین آموزشی، نقش بالین در هویت بخشی، سلامت اجتماعی و اجتماعی شدن دانشجویان وپرستاران اساسی و مهم دانسته و تاکید نمودند راهکار اساسی برای تربیت با کیفیت نسل آینده پرستاری و مامایی نزدیکی و همکاری بالین و دانشکده ها هست، ایشان در ادامه همکاری ها را با حضور پر رنگ همکاران بالینی و اساتید و مربیان خواستار و از طرف دانشکده برادامه همکاری تاکید نمودند. کارگاه با سخنرانی آقای دکتر سعید مهری مدیر گروه پرستاری اورژانس و فوریت های پزشکی با عنوان" چگونه ژورنال کلاب خوب برگزار کنیم "، پیگیری شد. این کارگاه با حضوراساتید ، مربیان، مسئول دفتر توسعه دانشکده، مدیران و سوپروایزرین آموزشی مراکز درمانی برگزار و در پایان با پرسش و پاسخ و بحث های علمی حاضرین وارایه پاسخ و پیشنهاد به پایان رسید.

آخرین ویرایش۱۵ تیر ۱۴۰۰