کارگاه سه روزه سکته قلبی حاد (کد ۲۴۷)

۳۰ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۶ کد : ۱۵۸۳۱ اخبار
تعداد بازدید:۲۸۲
کارگاه کد ۲۴۷ توسط مرکز فوریت های پزشکی استان اردبیل با همکاری دانشکده پرستاری و مامایی برای پرسنل عملیاتی و دیسپیج فوریت های پزشکی از روز شنبه مورخه ۲۹/۳/۱۴۰۰ به مدت ۳ روز در دانشکده پرستاری و مامایی شروع و با استفاده از مدرسین فوریت پزشکی و متخصصین قلب ادامه یافت.

در شروع برنامه دکتر ناصر مظفری رییس دانشکده پرستاری و مامایی ضمن خیر مقدم و تشکر از زحمات پرسنل 115 در ایام کرونا و همچنین تشکر از نگاه آموزشی و ارتقایی مدیریت و معاون آموزشی فوریت های پزشکی استان در خصوص بحث مهم مدیریت درمانی سکته حاد قلبی(کد247)یاد اوری نمود که با عنایت به وجود دوره کارشناسی فوریت پزشکی در دانشکده پرستاری و مامایی اردبیل از پتانسیل  موجود دانشکده نیز استفاده شده وبرنامه های مشترک برگزار گردد. دکتر مظفری  پیشنهاد نمودند برای هماهنگی با سیاست های وزارت و فوریت های پزشکی کشور در اجرای کارگاه ها و دوره های آموزش های مداوم از اساتید گروه اورژانس و فوریت های پزشکی اردبیل نیز دعوت شده تا آنها دانشجویان فوریتهای پزشکی و پرستاری را مطابق با آن سیاست ها و انتظارات آموزش و توانمند سازند.  سپس آقای دکتر مجید غریبانی رئیس مرکز فوریت های پزشکی استان اردبیل ضمن تقدیر و تشکر از همکاری مدیریت دانشکده وحضور کادر فوریت های پزشکی در کارگاه، اهمیت کارگاه را با توجه به شیوع بیماریهای حاد قلبی و ضرورت شناسایی سریع و انتقال آنها برای درمان و نجات بیماران و نقش اساسی تکنسین های فوریت و دیسپیج در شناسایی و اقدام سریع یاد آور شده و برای مساعدت به آموزش دانشجویان و تجهیز آمبولانس دانشکده قول مساعد دادند.

لازم به ذکر است که مدیریت درمان سکته حاد قلبی (247کد) از مهرماه سال 1394 توسط وزارت بهداشت و درمان در 31 بیمارستان منتخب آغاز گردید. طی این طرح تمام بیمارانی که با درد حاد قلبی توسط فوریت های پزشکی به بیمارستان 247 (بیمارستان منتخب که در 7 روز هفته بصورت 24 ساعته فعال می باشد) منتقل می شوند، بدون انتظار و اتلاف وقت توسط پزشک، مورد بررسی قرار گرفته و پس از تأیید سکته حاد قلبی توسط متخصصین قلب واینترونشن کاردیولوژیست، جهت انجام آنژیوپلاستی اولیه به کت لب انتقال داده می شوند. اطلاعات بیمار نیز از ابتدای ورود به بیمارستان تا پایان آنژیوپلاستی اولیه و نتیجه نهایی، در فرم کاغذی ثبت موارد سکته حاد قلبی تکمیل گردیده و سپس وارد سامانه مربوطه می شود. سکته قلبی یک اورژانس واقعی است که در صورت عدم انجام مراقبتهای فوریتی و پزشکی بیمار فوت و یا در صورت شانس بیشتر، تمام عمر از عوارض ناشی از این بیماری رنج خواهد برد؛ که این، هزینه های سنگینی را برای فرد، خانواده و یا جامعه تحمیل می نماید.

آخرین ویرایش۳۰ خرداد ۱۴۰۰

نظر شما :