جلسه دفاع نهایی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته پرستاری داخلی جراحی آقای بهروز جعفری

۱۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۵ کد : ۱۵۷۰۲ اخبار
تعداد بازدید:۲۶۷
جلسه دفاع از پایان نامه آقای بهروز جعفری با عنوان بررسی کیفیت رضایت آگاهانه از دیدگاه بیماران بستری و پرستاران در مراکز آموزشی درمانی شهر اردبیل در سال ۱۳۹۹ با حضور اعضای شورای پژوهشی ،تیم داوران و ناظر ارزیابی پایان نامه از معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با راهنمایی دکتر مظفری روز چهارشنبه مورخه۱۲/۳/۱۴۰۰ ساعت ۱۱ در سالن جلسات دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.
جلسه دفاع نهایی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته پرستاری داخلی جراحی  آقای بهروز جعفری

جلسه دفاع از پایان نامه آقای بهروز جعفری با عنوان بررسی کیفیت رضایت آگاهانه از دیدگاه بیماران بستری و پرستاران در مراکز آموزشی درمانی شهر اردبیل در سال 1399 با حضور اعضای شورای پژوهشی ،تیم داوران و ناظر ارزیابی پایان نامه از معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با راهنمایی دکتر مظفری روز چهارشنبه مورخه12/3/1400 ساعت 11 در سالن جلسات دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

بررسی کیفیت رضایت آگاهانه از دیدگاه بیماران بستری و پرستاران در مراکز آموزشی درمانی شهر اردبیل در سال 1399

رضایت آگاهانه یکی از مولفه های اصلی حقوق بیمار است. کیفیت اخذ رضایت آگاهانه از بیمار تاثیر مستقیم بر رضایت او طی فرآیند درمان و مراقبت و کاهش مداخلات حقوقی دارد.

این مطالعه یک پژوهش توصیفی مقطعی بود که با مشارکت 420 نفر از پرستاران و بیماران ( 210 نفر پرستار و 210 نفر بیمار ) با هدف تعیین کیفیت رضایت آگاهانه از دیدگاه بیماران بستری و پرستاران مراکز آموزشی درمانی شهر اردبیل از فروردین لغایت مرداد ماه سال 1399 انجام گردید.

شش مولفه رضایت آگاهانه شامل : ارایه اطلاعات ، درک کردن ، داوطلبانه بودن ، صلاحیت تصمیم گیری ، امضای فرم رضایت نامه ، عوامل مربوط به تعامل وارتباط بین پزشک و بیمار است. در مطالعه حاضر نیز کیفیت رضایت آگاهانه بر اساس ابعاد 6 گانه ذکر شده بررسی گردید.

نتایج مطالعه نشان داد کیفیت رضایت آگاهانه از دیدگاه بیماران بستری و پرستاران در حیطه های ارائه اطلاعات ، درک کردن ، داوطلبانه بودن ، امضای فرم رضایت و تعامل پزشک و بیمار نامطلوب و در حیطه صلاحیت تصمیم گیری مطلوب بود.

کیفیت کلی اخذ رضایت آگاهانه از دیدگاه بیماران و /پرستاران نامطلوب گزارش گردید. پیشنهاد می شود ضمن اصلاح فرآیند اخذ رضایت آگاهانه ، شفاف سازی و ظرفیت سازی در تمامی مراحل صورت گیرد. آموزش مناسب برای پرسنل درمانی اعم از پزشک ، پرستار و سایر اعضای کادر درمان و اصلاح ساختاری فرم های رضایت آگاهانه مطابق با استانداردهای به روز و جهانی می تواند نقش بسیار قابل توجهی در این زمینه ایفا کرده و منجر به افزایش رضایتمندی بیماران از خدمات درمانی ارائه شده شود.

 

آخرین ویرایش۱۸ خرداد ۱۴۰۰

نظر شما :