برگزاری آزمون مهارت های عملی ( OSCE)

۰۹ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۸ کد : ۱۵۶۰۴ اخبار اطلاعیه

ارزشیابی یکی از مراحل مهم آموزش پرستاری و بخش جدایی ناپذیر آن است. آزمون آسکی یک روش ارزشیابی صلاحیت بالینی می باشد که بر نتایج و رفتارهای قابل مشاهده تمرکز دارد و به عنوان استاندارد طلایی جهت ارزشیابی عملکرد بالینی شناخته شده است. این آزمون می تواند میزان تحقق اهداف آموزش در زمینه های شناختی، عاطفی و روان حرکتی دانشجویان پرستاری را مورد ارزیابی قرار دهد و همچنین فرصتی را برای اساتید فراهم می کند تا عملکرد های نامطلوب را در دانشجویان اصلاح نمایند. ارزشیابی موثر در صورت توام شدن با بازخورد مناسب نه تنها سبب ارتقای یادگیری و انگیزه دانشجویان می شود، بلکه به مدرس نیز در ارزیابی فعالیت هایش کمک می کند.

آزمون مهارت های عملی (OSCE) دانشجویان پرستاری ورودی 961 در تاریخ 19/3/1400 در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار خواهد شد.

آخرین ویرایش۰۹ خرداد ۱۴۰۰